Vad ska man göra?

När det är en vän som ska gifta sig och man vill göra en rolig möhippa så kan det lätt bli lite svårt att komma på något kul som man vill göra. Det kan vara olika meningar om vad man ska hitta på eller så kanske man inte kommer på något speciellt som vore kul att göra. Då kan man kolla upp och söka lite online på roliga möhippa lekar i stockholm som man kan göra och olika typer av aktivitet som man kan göra.
Det finns ju så mycket skoj som man kan hitta på och det gäller att hitta på något som man tycker är kul och spännande och som man verkligen vill göra.

Vill ju att ens kompis ska ha kul

Ja det viktigaste är ju att ens väninna har kul chatt hon trivs, man vill ju inte skämma ut henne eller göra något som hon inte kommer att orka eller tycka är kul. Så det är bra att kolla vad det är som man tror att ens vän kommer att tycka är kul och att man kan göra det så att det blir kul för alla med framförallt för henne så att det blir en rolig dag att minnas och ha roliga minnen till. Det är toppen att det finns så många roliga saker som man kan hitta på och som man kan göra. Man kan bowla eller spela biljard eller dansa dans i hop eller något annat. Ja det finns mycket att välja på och det är ju underbart att man har så mycket som man kan göra och hitta på tillsammans.
Spännande och kul att planera det och man vill ju att alla som är med sak vara peppade och ha kul och att man gör allt för att det blir en trevlig stund för alla som är med på det.